Microgynon pil

150mcg levonorgestrel / 30mcg ethinyloestradiol

Microgynon 30 bestellen en online kopen zonder recept

Online apotheek Recept / Voorschrift Prijs Verpakking
Dokteronline.com Zonder recept (online consult) 3 x 21 tabletten
Net zoals bijvoorbeeld Yasmin is ook Microgynon een zogenaamde combinatiepil, hospital met levonorgestrel en ethinylestradiol als werkzame bestanddelen. Als je Microgynon op de juiste manier inneemt, prostate dan ben je bijna honderd procent verzekerd van een goede bescherming tegen zwangerschap. Via onze website kun je Microgynon bestellen. Je kunt bij deze apotheken betalen met iDeal, viagra overboeking via jouw bank, automatische incasso en met creditcard. Al jaren zweren miljoenen vrouwen bij het gebruik van Microgynon.

De bijwerkingen zijn over het algemeen te verwaarlozen en behalve bescherming tegen zwangerschap heeft deze anticonceptiepil nog een voordeel: Het vermindert de vervelende kanten van ongesteld zijn flink. Je cyclus wordt door Microgynon vooral veel beter te voorspellen. Daarnaast krijgen vrouwen die Microgynon gebruiken over het algemeen minder zware bloedingen, waardoor ook de menstruatiepijn flink verminderd. Daarom is deze pil vooral populair onder vrouwen die erg veel ongemak ervaren hebben tijdens hun menstruatiecyclus.

Wanneer je Microgynon gebruikt, hoef je niet meer bang te zijn om zwanger te raken. Daarnaast helpt deze pil ook tegen menstruatiepijn. Natuurlijk moet je nog steeds waakzaam zijn voor geslachtsziekten. Hiertegen helpt namelijk enkel een condoom.

Wie kan Microgynon bestellen?

De basisvoorwaarden voor een bestelling is dat je vrouwelijk en meerderjarig bent. Daarnaast bekijkt onze arts van tevoren of er problemen te verwachten zijn als jij begint met het slikken van Microgynon. Je welzijn staat immers voorop. Daarom vragen we je ook om onze vragenlijst zorgvuldig en waarheidsgetrouw in te vullen. Daarbij is het ook belangrijk dat je vertelt of je eventueel nog andere medicijnen inneemt.

Je mag Microgynon in ieder geval niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Als je bloedingen hebt of lijdt aan hart- of vaatziekten, praat dan eerst met je eigen arts over het slikken van Microgynon.

Microgyon bestellen via onze website heeft nog meer voordelen. Zo kun je via ons heel snel een recept en het daadwerkelijke medicijn krijgen bij de genoemde online apotheken in het overzicht bovenaan deze pagina. Op die manier kun je toch beginnen met innemen, ook als is je eigen huisarts of gynaecoloog niet bereikbaar is. Ook wanneer je niet op korte termijn een afspraak kunt krijgen met je eigen arts is bestellen via onze website een uitkomst. Daarnaast kun je er bij ons zeker van zijn dat je het originele product krijgt en dat je niet langer dan drie dagen hoeft te wachten voordat je deze pil in huis hebt. Het is verstandig om je toch geregeld te laten onderzoeken bij je eigen gynaecoloog als je besluit om je anticonceptiepil voortaan via ons te bestellen.

Hoe werkt Microgynon?

De werkzame bestanddelen in Microgynon zijn ethinylestradiol en levonorgestrel. Deze twee synthetische hormonen werken op een aantal manieren. Ten eerste zorgt Microgyon ervoor dat er geen eicel rijpt in de eileider tijdens de eerste fase van de menstruatie. Hierdoor wordt de eisprong voorkomen. Microgynon heeft ook invloed op het cervixslijm, ofwel de vaginale afscheiding. Deze wordt taaier, waardoor spermacellen moeilijker kunnen bewegen. En mocht een eicel toch onverhoopt bevrucht worden, dan heeft Microgynon nog een laatste uitwerking waardoor een zwangerschap voorkomen wordt. Het zorgt er namelijk voor dat de baarmoederwand zo dun blijft, dat een bevruchte eicel zich er niet in kan nestelen. Door deze combinatie is de kans dat je toch zwanger raakt veel minder dan één procent.

Hoe neem je Microgynon in?

Het slikken van deze pil gaat volgens het bekende 21/7 schema. Je neemt de pil dus elke dag in over een periode van drie weken, waarna er een stopweek volgt. Daarna begint het schema weer van voren af aan. Om ervoor te zorgen dat je je makkelijk aan dit schema kunt houden, wordt Microgynon geleverd in een verpakking die 21 pillen bevat. Voor een optimaal resultaat slik je Microgyon elke dag rond dezelfde tijd, bijvoorbeeld net voor het middageten. Dit wil overigens niet zeggen dat je Microgyon tegelijkertijd met je eten moet slikken: Je mag deze pil ook gerust direct na het opstaan slikken. Lees voor het eerste gebruik goed de bijsluiter. Heb je daarna toch nog vragen, dan kan je die altijd stellen aan de serviceafdeling van de online apotheek of jouw vraag achterlaten onderaan deze pagina.

Heeft Microgynon bijwerkingen?

Voordat je begint met het slikken van dit medicijn, dien je op de hoogte te zijn van de eventuele bijwerkingen. Over het algemeen komen de meeste bijwerkingen voor wanneer je begint met het slikken van Microgynon. Je lichaam moet namelijk eerst even wennen. Veel voorkomende bijwerkingen zijn: Hoofdpijn, toename van gewicht, duizeligheid, schimmelinfecties en pijnlijke borsten. Mochten de bijwerkingen over een langere tijd aanhouden, overleg dan met je arts of Microgynon wel geschikt is voor jou.

Hoe bestel ik Microgynon?

Om deze pil via ons te bestellen, heb je een recept nodig van een arts die in de Europese Unie mag werken. Dat is via ons zeer eenvoudig te regelen. Door een vragenlijst in te vullen over je gezondheid kan de arts van de online apotheek zien of er bezwaren zijn dat jij Microgynon gaat gebruiken. Als die niet aanwezig zijn, dan krijg je van hem of haar een online-recept en wordt je bestelling binnen drie werkdagen aan huis geleverd via het koeriersbedrijf DHL. Natuurlijk gaat het om het originele medicijn, veelal afkomstig van een apotheek uit Groot-Brittannië. Je kunt bij deze apotheken betalen met iDeal, overboeking via jouw bank, automatische incasso en met creditcard.

Fabrikant

Bayer BV e.a.

Toepassing

Anticonceptiepil

Werkzame stoffen & dosering

150mcg levonorgestrel
30mcg ethinyloestradiol

Andere (merk)namen

Oralcon®
Stederil 30®
Eleonore®

Microgynon 30 bijsluiter

Download bijsluiter Microgynon 30