ellaOne morning-afterpil

30mg ulipristalacetaat

ellaOne bestellen en online kopen zonder recept

Online apotheek Recept / Voorschrift Prijs Verpakking
Dokteronline.com Zonder recept (online consult) 1 tablet
ellaOne is geen normale anticonceptiepil, rx maar een zogenaamde noodanticonceptiemiddel. In de volksmond wordt het ook wel de ‘morning-afterpil’ genoemd. Door deze pil binnen vijf dagen te slikken nadat je onbeschermde seks hebt gehad, kun je voorkomen dat je zwanger wordt. Dit in tegenstelling tot een normale morning-afterpil zoals Norlevo, waarvan de werking sterk afneemt na 24 uur. Vandaar dat ellaOne miljoenen vrouwen al een ongewenste zwangerschap heeft bespaard. Deze pil is bedoeld voor noodgevallen en niet voor regelmatige inname.

Via onze website kun je deze vorm van noodanticonceptie kopen. Deze pil, die 30mg van de werkzame stof ulipristalacetaat bevat, is volgens diverse klinische tests de meest betrouwbare van de morning-afterpillen die op de markt te verkrijgen zijn. Wanneer het op de correcte manier wordt ingenomen, is ellaOne in 98 procent van de gevallen effectief. Als je bestelling snel nodig hebt, kijk bij de online apotheken goed op welke wijze je moet betalen om de bestelling snel in huis te hebben. Vaak is de levertijd langer als je gebruik maakt van een bankoverschrijving of automatische incasso. Daarom kan het verstandig zijn om met iDeal of creditcard te betalen.

Om je deze pil verantwoord te kunnen verkopen, hebben de op deze site genoemde online apotheken een EU-gecertificeerde arts in dienst. Deze bekijkt aan de hand van een door jou ingevulde vragenlijst of ellaOne voor jou geschikt is. Wanneer dat het geval is, wordt het recept naar de apotheek doorgestuurd, zodat jij ervan op aan kunt dat je deze noodpil snel toegestuurd krijgt.

Wie kan ellaOne bestellen?

Je kunt ellaOne alleen bestellen, als je een meerderjarige vrouw bent. ellaOne is alleen bedoeld voor noodgevallen. Je kunt dit medicijn dan ook niet op regelmatige basis gebruiken. Na ellaOne gebruikt te hebben, kun je gewoon doorgaan met het slikken van je reguliere anticonceptiepil.

Hoe werkt ellaOne?

Je kunt ellaOne gebruiken wanneer je onbeschermde seks hebt gehad. Bijvoorbeeld omdat je je pil bent vergeten te slikken. Ook als je geen condoom gebruikt hebt of deze gescheurd is, is ellaOne geschikt. Omdat het hier een noodanticonceptiemiddel betreft, is de werking van ellaOne anders dan van reguliere anticonceptiepillen. De werkzame stof in ellaOne, ulipristalacetaat, verandert de werking van het natuurlijke hormoon progesteron. Dit verhindert de eierstokken een eitje af te geven. Je kunt ellaOne tot vijf dagen na de daad innemen. Een zwangerschap die al in gang is gezet kan niet worden gestopt door het innemen van ellaOne.

Waar moet je aan denken bij het gebruik van ellaOne?

Wanneer je borstvoeding geeft, dan moet je goed opletten met het gebruik van ellaOne. Wacht ten minste 36 uur voordat je je zuigeling weer aan de borst zet. Er zijn een aantal medicijnen die ellaOne minder effectief kunnen maken. Denk hierbij aan geneesmiddelen tegen epilepsie of HIV. Ook antibiotica en kruidenpreparaten kunnen de werking van ellaOne negatief beïnvloeden. Je mag ellaOne maximaal één keer per menstruatiecyclus innemen.

Heeft ellaOne bijwerkingen?

Na het slikken van ellaOne moet je rekening houden met een aantal bijwerkingen die mogelijk kunnen optreden. Neveneffecten die relatief vaak voorkomen zijn: Misselijkheid, een verminderd gezichtsvermogen in één of beide ogen en concentratieproblemen. Ook kan het gebruik van ellaOne invloed hebben op de regelmatigheid van je menstruatiecyclus. Zo kan het voorkomen dat je vroeger of later dan normaal ongesteld wordt nadat je deze morning-afterpil geslikt hebt.

Hoe gebruik je ellaOne?

Om de effectiviteit van ellaOne te kunnen garanderen, is het belangrijk dat je deze morning-afterpil binnen vijf etmalen na de onbeschermde seks inneemt. In het geval van ellaOne geldt: Hoe vroeger hoe beter. ellaOne kun je voor, tijdens of na de maaltijd slikken. Wanneer je binnen drie uur na het innemen van deze morning-afterpil moet overgeven, neem dan contact op met je dokter.

Als je al een gewone anticonceptiepil gebruikt, dan kun je die op de normale manier doorslikken nadat je ellaOne gebruikt hebt. Wel moet je tot je nieuwe menstruatiecyclus begint een ander voorbehoedsmiddel zoals een condoom of pessarium gebruiken.

Hoe kan ik ellaOne online bestellen?

Voordat de online apotheken jouw bestelling in behandeling nemen, dien je een een korte vragenlijst over je gezondheid in te vullen. Aan de hand hiervan schrijft de online arts al dan niet een recept voor je uit. Natuurlijk behandelen wij jouw vragenlijst op vertrouwelijke wijze. Nadat de arts heeft bepaald dat jij ellaOne op verantwoorde wijze kunt gebruiken, wordt je bestelling vanuit een apotheek in het Verenigd Koninkrijk aan je toegestuurd met een express koeriersdienst van DHL. Kijk op de website van de online apotheek om de exacte levertijd te bekijken. Een overzicht van internetapotheken die ellaOne verkopen vind je helemaal bovenaan op deze pagina.

Fabrikant

Laboratoire HRA Pharma

Toepassing

Nood-anticonceptie (morning-afterpil)

Werkzame stoffen & dosering

30mg ulipristalacetaat

Andere (merk)namen

Geen

ellaOne bijsluiter

Download bijsluiter ellaOne