Cilest pil

250mcg norgestimaat / 35mcg ethinyloestradiol

Cilest bestellen en online kopen zonder recept

Online apotheek Recept / Voorschrift Prijs Verpakking
Dokteronline.com Zonder recept (online consult) 3 x 21 tabletten
Het type pil waartoe Cilest behoort wordt ook wel combinatiepil genoemd. Dat betekent dat Cilest twee verschillende werkzame stoffen bevat. In het geval van Cilest zijn dat norgestimaat en ethinylestradiol. Kenmerkend aan Cilest is het gebruik van norgestimaat als progestageen. Norgestimaat wordt in je lichaam omgezet naar levonorgestrel. Als je wilt beginnen met het slikken van Cilest dan kun je deze anticonceptiepil snel en gemakkelijk bij ons bestellen. Uiteraard kun je ook een bestelling plaatsen als je dit anticonceptiemiddel nu ook al inneemt.

Wereldwijd wordt Cilest zeer veel gebruikt. Miljoenen vrouwen hebben goede ervaringen met de effectiviteit van Cilest. Daarnaast is deze anticonceptiepil heel goed te verdragen. Cilest is een uitkomst voor vrouwen die last hebben van acne, tadalafil want een neveneffect van deze pil is namelijk dat hij bij veel gebruikers zorgt voor een gavere huid. Een strip Cilest bevat 21 pillen, cure die je over een periode van drie weken inneemt. Daarna volgt een stopweek. Je neemt elke dag een pil in, het liefst omstreeks hetzelfde tijdstip. Mocht je de pil een keer vergeten, dan kun je hem binnen twaalf uur alsnog innemen.

Je anticonceptiepil via onze site bestellen heeft een aantal voordelen. Door je bestelling online te doen, kun je veel tijd besparen. Omdat de aangesloten online apotheken een korte verzendtijd hanteren, heb je je bestelling binnen korte tijd in huis. Je hoeft dus ook niet meer te wachten op een afspraak met je gynaecoloog of huisarts. Zij versturen je pakketje met een expressdienst (DHL), zodat de levertijd maximaal drie werkdagen bedraagt. Ook wanneer je besluit op Cilest via ons af te nemen, is het verstandig om je regelmatig door je gynaecoloog te laten onderzoeken.

Zoals gezegd bevat Cilest norgestimaat en ethinylestradiol. Deze synthetische hormonen zorgen ervoor dat de eisprong niet plaats vindt. Daarnaast wordt door het gebruik van Cilest het cervixslijm dikker, waardoor spermacellen moeilijk tot de baarmoeder kunnen doordringen. Ten slotte heeft het gebruik van Cilest ook invloed op de baarmoederwand. Mocht er toch een eisprong plaats vinden, dan kan een bevruchte eicel zich niet langer in de baarmoederwand nestelen. Samen zorgen deze drie effecten ervoor dat je minder dan één procent kans hebt om toch zwanger te geraken.

Wie mag Cilest gebruiken?

Er zijn twee basisvoorwaarden voor het bestellen van Cilest via onze website: Je moet een vrouw zijn en je moet meerderjarig zijn. Je mag deze anticonceptiepil niet gebruiken als je al zwanger bent. Ook het gebruik van Cilest wanneer je nog borstvoeding geeft wordt ten zeerste afgeraden. Vrouwen ouder dan 35 jaar en rokers mogen geen Cilest slikken.

Wanneer je lijdt aan hart- of vaatziekten, een leveraandoening of hypertonie, dan moet je vooraf met je arts overleggen of je Cilest kan gebruiken. Ook de gekwalificeerde online arts kijkt van tevoren of Cilest geschikt is voor jou. Hiervoor dien je een onlinevragenlijst over je gezondheid invullen.

Waar moet je om denken bij het gebruik van Cilest?

Je kunt beginnen met het slikken van Cilest tussen de eerste en de vijfde dag van je menstruatiecyclus. Denk er daarbij wel aan, dat je alleen direct beschermd bent als je op de eerste dag begint. Mocht je later beginnen, dan duurt het ongeveer een week voordat Cilest je volledig voor een zwangerschap behoedt. In die eerste week kun je alleen beschermde seks hebben als je een condoom gebruikt.

Net als bij elk ander medicijn is het ook bij Cilest erg belangrijk dat je voor gebruik de bijsluiter doorneemt. Je slikt Cilest 21 dagen achter elkaar, elke dag op hetzelfde tijdstip. Hierna volgt een stopperiode van zeven dagen, waarna je begint met een nieuwe strip.

Welke bijwerkingen heeft Cilest?

Net als bij andere medicijnen kan ook het gebruik van Cilest leiden tot bijwerkingen. Als ze al optreden, dan is dat meestal kort nadat je begonnen bent Cilest te slikken. Je lichaam moet dan immers nog winnen aan deze pil. Mogelijke bijwerkingen zijn: Gewichtstoename, hoofdpijn, schimmelinfecties, misselijkheid en overgeven en gespannen of pijnlijke borsten.

Hoe kan ik Cilest bestellen?

Je kunt Cilest eenvoudig en snel via ons bestellen. Omdat je hiervoor een recept nodig hebt, hebben de aangesloten online apotheken een gecertificeerde arts in dienst. Die bekijkt aan de hand van een door jou ingevulde vragenlijst of er redenen zijn dat jij Cilest beter niet kunt gebruiken. Als dat niet het geval blijkt te zijn, wordt er een recept voor je uitgeschreven. Je komt de vragenlijst vanzelf tegen tijdens het bestelproces. Nadat het recept is uitgeschreven, wordt je bestelling vanuit een Engelse apotheek verstuurd. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst duurt het maximaal drie dagen voordat je het pakketje in huis hebt. Je kunt bij deze apotheken betalen met iDeal, overboeking via jouw bank, automatische incasso en met creditcard.

Fabrikant

Janssen-Cilag B.V.

Toepassing

Anticonceptiepil

Werkzame stoffen & dosering

250mcg norgestimaat
35mcg ethinyloestradiol

Andere (merk)namen

Geen

Cilest bijsluiter

Download bijsluiter Cilest